Info

Welkom… 

Wat is uw doel?  Moet u inburgeren of wilt u in Almere gewoon beter Nederlands leren?  U bent welkom om  met mij te bespreken welke cursus u nodig heeft om hieraan te werken.  Een gesprek, met of zonder intaketoets, is gratis. Wilt u eerst een les bijwonen vóórdat u beslist? Helemaal goed.  
Suzan de Hulster

Klachtenregeling en Privacyverklaring
Klik hier voor mijn Klachtenregeling.
Klik hier voor mijn Privacyverklaring.

Mijn kwalificaties:
– Gecertificeerd NT2 docent
– Eerstegraads onderwijsbevoegdheid
– Lid van de beroepsvereniging  BVNT2
Keurmerk Blik op Werk 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Keurmerk-Inburgeren.jpg
Rating: ★★★★, tevredenheid 9,0 
(Audit 23 mei 2022)

TaalBeeld Almere is kleinschalig, persoonlijk en vriendelijk. Maximaal 8 cursisten per groep. Ik spreek goed Engels en Frans, en wat Arabisch. Dit helpt om  de lessen efficiënt  te laten verlopen. Mijn lesmethode is Taalcompleet van uitgeverij Kleurrijker. Deze wordt ondersteund met oefeningen op internet.  Wie zelf thuis geen computer heeft, kan zolang de voorraad strekt een laptop of PC in bruikleen krijgen.

Cursusoverzicht
1. Voorbereiding op de inburgeringsexamens
Voor statushouders en expats, mét of zonder DUO-lening.
Van niveau A0 naar A1, naar A2, naar B1.
Kennis van de Nederlandse Maatschappij (KNM).
Oefenen met inburgeringsexamens.

2. Maatwerk voor expats

3. Conversatieles

Les- en bezoeklocatie: Olstgracht 59, 1315 BH  Almere

Iets over mijn achtergrond
Suzan de Hulster, sinds 2017 gecertificeerd NT2-docent. Mijn opleiding hiervoor volgde ik aan de Hogeschool van Amsterdam.  Vanaf 2016 gaf ik bij diverse taalbureaus toen al les aan statushouders.  In 2018 waagde ik de stap naar zelfstandigheid met TaalBeeld Almere, dat ik bewust klein houd.
Ik ben aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd in de Franse taal- en letterkunde, inclusief onderwijsbevoegdheid en met als bijvak Arabisch. Mijn werkervaring ligt vrijwel geheel in de commerciële sector, in diverse functies. Meer achtergrond vindt u in mijn profiel op LinkedIn.

Vanwaar de naam?
Taalbeeld: de term heeft in de wetenschap een paar betekenissen. Wat ík er in wilde vangen is dat beheersing van de taal kan leiden tot een beter beeld, in de zin van inzicht en begrip. Daarnaast is er een associatie met de belangrijke rol van visuele media in de klas, zoals het grote scherm dat we elke les gebruiken en de educatieve platen aan de muur. En niet te vergeten de online-mogelijkheden,  die snellere vooruitgang dan ooit tevoren mogelijk maken.

Almere: we bevinden ons in een groene stad die ruimte, lucht en mogelijkheden biedt. Als Zeeuwse voel ik me hier buitengewoon thuis. Met mijn taalschool wil ik er mijn eigen positieve bijdrage aan leveren.

Contact
info@taalbeeldalmere.nl
06 – 40 665 337
Als u van buiten Nederland belt is het: +31 6 406 65 337
U kunt mij ook bereiken via het Invulformulier

KvK-nummer
71589546

BTW-nummer
NL001554317B75