Over TaalBeeld Almere

Welkom… 

Wat is uw doel?  Moet u inburgeren of wilt u gewoon beter Nederlands leren?  U bent welkom om  met mij te bespreken welke cursus u nodig heeft om hieraan te werken.  In deze coronatijd gaan mijn lessen online via Zoom. Een gesprek, met of zonder intaketoets, is gratis. Wilt u eerst een les bijwonen vóórdat u beslist? Het kan in Almere!
Suzan de Hulster

Klachtenregeling en Privacyverklaring
Iets over mijzelf
Vanwaar de naam?

Cursusoverzicht

1. Voorbereiding op de inburgeringsexamens *
– Nederlandse les van niveau A0 naar A1, naar A2, naar B1,
– KNM (Kennis van de Nederlandse Maatschappij)
– oefenen met inburgeringsexamens.
*Voor statushouders en expats, mét of zonder DUO-lening.

2. Maatwerk voor expats
3. Conversatieles

Leslocatie
Olstgracht 59, 1315 BH  Almere
Leslokaal en oefenruimte met desktop-computers.

Lessen online (vanaf april 2020)
Gedurende de corona lockdown doen we de lessen online via Zoom (Pro).  Zo nodig maken we  laptops of pc’s  van cursisten geschikt voor het gebruik van Zoom. Als dit niet lukt verstrekken we  leenexemplaren en webcams. 

Iets over mijzelf…
Suzan de Hulster, gecertificeerd NT2-docent. Ik ben aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd in de Franse taal- en letterkunde (met onderwijsbevoegdheid). Ook heb ik kennis van het Arabisch. Mijn werkervaring ligt vrijwel geheel in de commerciële sector, in diverse functies. Sinds 2016 geef ik Nederlandse les aan vluchtelingen. Voor meer achtergrond kunt u mijn profiel op LinkedIn bekijken.

Mijn kwalificaties:
– Eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor het voortgezet onderwijs
– Certificaat NT2 docent
– Keurmerk Blik op Werk

Ik ben lid van de beroepsvereniging  BVNT2

KvK-nummer
71589546

BTW-nummer
NL001554317B75

Klachtenregeling en Privacyverklaring
Klik hier voor mijn Klachtenregeling
Klik hier voor de Privacyverklaring

Vanwaar de naam?

Taalbeeld: de term heeft in de linguistische wetenschap enkele  betekenissen. Wat ík er in wilde vangen is dat je door de taal te leren niet alleen directer kunt communiceren, maar ook een beter beeld krijgt, in de zin van een helderder kijk op de dingen. Daarnaast is er een associatie met de belangrijke rol van visuele media in de klas, zoals het grote scherm dat we elke les gebruiken, de platen aan de muur en de online-oefeningen die snellere vooruitgang dan ooit tevoren mogelijk maken.

Almere: we bevinden ons in een groene stad die ruimte, lucht en mogelijkheden biedt. Als Zeeuwse voel ik me hier buitengewoon thuis. Met mijn taalschool wil ik er mijn eigen positieve bijdrage aan leveren.