Schermen weg

Het is zover, de plexiglas schermen kunnen per 27 september weg. Iedereen heeft weer 100% vrij zicht zonder spiegeling. Maar we blijven voorzichtig. De looproute blijft, en het maximale aantal cursisten verhoog ik voorlopig slechts van 5 naar maximaal 6 per les.
Dit zullen er als het goed gaat weer de 8 kunnen worden van vlak vóór de coronacrisis. Ik weet dat er vraag is, regelmatig kon ik mensen na de gratis intake niet meteen plaatsen.

Nu de dwingende beperkingen zijn verdwenen, kunnen we in alle vrijheid nadenken over een praktische opstelling: blijven het de schoolse, maar ergonomisch toch wel fijn gebleken rijtjes van losse 1 persoonstafels? Of wordt het weer de gezellige halve kring, waar de coronacrisis zo plotseling een eind aan maakte?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *